onsdag 2 januari 2008

Gott Nytt 2008

Så sitter man här med en ny almanacka fylld med blanka, ja nästan i alla fall, blad och ska försöka lära sig att skriva 2008.

Jag har nyss kommit hem efter att ha firat nyår med svågern och svägerskan i Linköping. Det är rätt skönt att vara borta några dagar, man får sätta sig vid dukat bord, och mellan måltiderna sitter man mest och jäser i soffan. Men det är ändå väldigt skönt att komma hem.

Nyårslöften är inte riktigt min melodi, varför lova något som man för det mesta vet redan innan att man inte kommer att hålla?! Men i år har jag lovat mig själv en sak. Jag ska brodera! Min broderienhet måste efter två års i princip stillastående, börja användas. Och nu är det ju officiellt också, så det är fritt fram för den som känner för det att låta piskan vina om jag inte sköter mig! Det är bäst jag passar mig, så jag ska sätta i gång redan i kväll.

Nu har jag några dagar på mig att njuta av ledighet, jag börjar inte jobba förrän den 8 januari. Bäst att passa på, för just lediga dagar brukar gå alldeles för snabbt.  Undrar hur det kommer sig?

Jag hoppas att 2008 kommer att bli ett riktigt bra år!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...