måndag 19 oktober 2009

Oops!

Nu har det visst gått så där lång tid igen sen jag bloggade sist. Det blir så när själva livet kommer emellan.
Förra helgen fick jag i alla fall lite sytt. Jag var testsömmerska åt Lizzan och fick sy en skärmatteväska. Jag rotade i min scrapslåda och det allra mesta är scraps i den här väskan. Jättekul att sy och det är perfekt storlek på väskan. Mönstret finns nu att köpa i Lizzans blog.



I dag har jag varit och shoppat. Jag fick syn på dessa muffinsformarna i porslin i förra veckan och kunde helt enkelt inte låta bli att köpa ett par stycken. Gissa om det var svårt att välja ut bara två stycken! Jag kommer inte använda dem som muffinsformar utan de får vara till pynt och att förvara småsaker i. Är de inte alldeles underbara??

fredag 9 oktober 2009

Syfestival

Kom hem från syfestivalen för några timmar sedan och har hunnit pusta ut lite. Man blir väldigt trött i fötterna och ännu mer trött i huvet! Jobbade några timmar innan jag flexade ut tidigt och gick på mässan. Kom dit vid 13-tiden och då var det ingen kö utan bara att kliva rakt in (om man bortser från att man måste passera kassan då)
Intrycket av höstens mässa var rörigt! Det kändes som gångarna var lagda åt fel håll i lokalen. Köerna till fikat var långa och toaletter verkade bara finnas ute i entrén. Nej Kistamässan får nog skärpa sig lite om de vill ha bra betyg. Men det var skoj att träffa massa sykompisar och kramas lite. Och så har man såklart gjort av med lite pengar. Här är dagens inköp:

söndag 4 oktober 2009

Julmysterie

Hösten är här, det har varit frost nästan varje natt den gångna veckan, löven dalar i strid ström, och i dag öser regnet ner.  Men jag klagar inte jag gillar hösten!
Det är också mindre än tre månader kvar till jul. Det börjar att bli dags att åtminstone tänka lite på julförberedelser om man inte ska stressa ihjäl sig dagarna innan jul. Är man sugen på att sy lite inför jul så har Norska 9na med bloggen 9na's smutthull ett julmysterium


Det startar på onsdag den 7:e och sen kommer en del varje dag i fem dagar. Jag har anmält mig, om jag sen lyckas med att fullfölja är något helt annat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...