tisdag 8 november 2011

Jisses!

Enligt datumet på senaste blogginlägget är det två månader sen jag bloggade. Jag vet ju att det var länge sen, men inte kan det väl vara två månader?!

Vet inte riktigt vad jag har haft för mig sen dess... eller jo förresten, de senaste 5-6 veckorna har vi hållt på och byta rum här hemma.

För att barnen ska få större rum har vi bytt, de har fått mitt sovrum och syrum och jag har flyttat in i deras små rum. Detta var inte gjort i en handvändning! Det krävde nogrann planering och jag har fått mycket motion när jag sprungit upp och ner i trappan med grejor. I förra veckan gjorde vi det sista renoveringsjobbet i dotterns nya rum och den stora flytten av möbler. Nu har vi alla hamnat i de rum vi ska vara, men det återstår en hel del småfix som lampor och tavlor och annat.

Syrummet är litet men mysigt och det har visat sig att fler tycker att det är mysigt :o) då och då får jag sällskap av läxläsande barn här inne.


Jag har också hunnit vara på två syhelger. Jag har inte fått något färdigsytt men en färdig topp och en som är nästan klar, bara bårderna saknas. Och så lite annat påbörjat. Mer om det senare.

7 kommentarer:

Maja sa...

JO!!!
Det är längesedan sist och JAG HAR saknat DIG!!!

Ni har gjort jättefint hemma och syrummet ser ju så mysigt ut!
Kram

Junebacken! sa...

Jag brukar också få besök av läxläsande barn och visst är DET mysigt? =)
Du ser ut att ha fått jättefint i ditt nya rum och 2 syhelger på 2 månader är ju inte fy skam, det är till att vara bortskämd. ;)

Bibbi sa...

Det kan vara bra med en liten omflyttning ibland och man kan upptäcka att det blev mycket bättre!! Tiden går mycket fortare än vi är medvetna om många gånger... det är snart jul vet du :D
Ha det gott

Lizzan sa...

Vad mysigt du fått det i din vrå, förstår att du får sällskap därinne!!
Kram Lizzan

Monica sa...

Fiffig idé att byta rum med barnen! jag behöver mera utrymme, sitter och syr i klädkammaren. Tror inte att något av mina barn vill byta med mig.

evaj sa...

Roligt att höra ifrån dig!!Förstår att det tar tid och byta rum,,men fint blev det!!Kramar

eva sa...

Du är saknad, ska du veta, men jag ser att du har jobbat hårt. Ser jättemysigt ut i ditt "nya" syrum så jag förstår att du får sällskap där. Och det låter ju som om du har hunnit sy ändå. Det är bra gjort!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...