onsdag 4 januari 2012

Mycket på gång nu...

Så här i början av året startas det upp nya saker lite här och var, i både stort och smått, på bloggar runt om i världen. Här är några som jag har snappat upp i den stora massan, hitills...

Allison med bloggen Within a quarter inch ska organisera sitt syrum. Det verkar kräva en hel del jobb... Jag tänker försöka snappa upp en och annan bra idé.Aurifil kommer ha en Stitchery-BOM med 12 olika designers. Man kan alltid följa med och spara mönstren även om man inte följer med och syr den. Torsdagen den 5:e januari kommer första mönstret.Jody med Pleasant Home startar upp 2012 Sew Scraps Along. Där kan man säkert hitta ett och annat tips om vad man kan göra med sina scraps.Och Leah med The Freemotion Quilting Project som har visat 365 olika frihandsquiltningar har precis startat  Freemotion Quilt Along, med tips, videos, övningar och möjlighet att ställa frågor. Här kan man nog snappa upp en hel del tips och mönster under resans gång.

7 kommentarer:

Maja sa...

Oh, hur hinner du med?
Bussigt att du delar med dig av "godbitarna"!
Kram

Cillagonk sa...

Jag testskriver så du kan se att någon bild följer inte med mitt inlägg utan bara ett utropstecken. Du kan sudda bort detta sen.
Cilla

Anonym sa...

Tack för tipsen!
Carina i Furulund

eva sa...

Ja, jag vet - det finns massor med saker som drar igång nu när året är nytt! Mycket som man skulle vilja hänga med på men innerst inne vet att man inte kommer att hinna. Men din idé är kanon - att man faktiskt kan snappa upp idéer och tips från olika håll och sedan plocka ut godbitarna. Tror det får bli grejen för mig eftersom det känns som om arbetet inkräktar för mycket på fritiden.
Kram

Junebacken! sa...

Oj så mycket fina tips - tack så mycket för att du delar med dig! =)
Kram

Lizzan sa...

Härliga inspirationskällor tack för dem!! Nu ska vi bara se till att sy lite med under året ;)
Kram Lizzan

Katarina sa...

Tack för att du delar med dig dessa länktips! Måste kollas, jag som redan har svårt att hinna med alla intressanta bloggar o.likn.:-)) Kram Katarina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...