måndag 18 februari 2013

Bloggtorka och syfestival

Nu är det så där tyst här på bloggen igen, och inte beror det på att jag syr som en tok så jag inte hinner blogga. Nej tvärtom. Jag  har knappt ens varit in i syrummet och maskinen håller på att damma ihop alldeles.

Sylusten är nämligen helt försvunnen. Jag tror att den är begravd under djup, väldigt djup snö. Men hoppet är ju det sista som överger en, så jag sitter här och väntar på töväder!

Det var Syfestival i Älvsjö i helgen och garnlagret fylldes på, och så blev det lite bra-att-ha saker.


Garnerna är uppifrån och ner; handfärgat silk-wool lace från Svalan, Manos Silkblend Fino och Filisilk från Tant Kofta. Köpte mig också ett par fyrkantiga Knit-pro spetsar. Måste testa hur de är att sticka med.

Och yttepyttelite inpiration följde tydligen med hem, för Adventskalenderstickningen, axelvärmaren som har hängt färdig på trappräcket i några veckor fick äntligen trådarna fästade och blev blockad igår.  Nu är ju svart alldeles hopplöst att fota, så bästa bilden blev med det trista hoppe-hage-pusslet som bakgrund.
6 kommentarer:

evaj sa...

Hoppas också på töväder,,,så att din sylust kommer tillbaka ,,för inte skall du också bara bli en stickerska..utan visst vill du börja sy lite,,igen,??

Bambikramar

Maja sa...

Fyrkantiga stickor är faktiskt sköna när man vant sig!
Innan man vänjer sig kan man få blåsor på några av fingrarna.
Naturligtvis kommer det att töa hos dig!
Det vill nog bara till att inte jaga inspirationen. den kommer när du minst anar det och då är det bara att blåsa lite på dammet och sätta igång igen!
Snygga garner som du köpte iaf;-)
kram

Gunilla.B sa...

Vilka underbara garner du köpte!

Catarina C sa...

Vilka härliga garner du köpte, ser att en liten tygbit också kom med och lite trådrullar. Du ska se att nu när ljuset återvänder kommer också sylusen. Mycket snygg axelvärmare! Kram

Katarina sa...

Härliga garner! Blev allt en härva Filisilk för mig med,i en blåare grön färg än den som du har. Så underbart att klämma på:-)) kram Katarina

Katarina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...