lördag 19 juli 2008

Hemma igen...

... efter en dryg veckas campingsemester i husvagnen. Vi har varit i Tranås och Borås, och gjort utflykter bla till Gränna och Visingsö. Vädret har varit sådär, men tack vare soltaket till husvagnen har vi kunnat sitta ute även om det har regnat en del. Och trot eller ej, men trots att vi bott fyra personer på 11 kvadrat så har vi lyckats hålla sams. Vi har haft en toppensemester!

Fast hur skönt är det inte att komma hem? Hur bra man än har det borta, så är hemma alltid bäst. Jag tycker att jag har sovit bra i husvagnen utom de första två nätterna, men kände igår kväll att jag var alldeles förbi av trötthet. Det måste väl vara den friska luften.

Jag lyckades få gubben att köra en sväng (nio mil enkel resa) till Tyger och Ting i Burseryd också. Vilken mysig butik. Köpte några tyger som ska bli en mysquilt till sonen. Gubben muttrade något om att det blir dyra tyger om man lägger på bensinpriset. Förstår inte riktigt resonemanget...

Dagen idag har ägnats åt att packa ur husvagnen. När vi kom hem igår tömde vi bara kylskåpet och tog in täcken, kuddar och tandborstar. I morgon lär väl tvättmaskinen väl få gå några vändor. Sen ska jag nog gå och gulla med symaskinen lite grann, för den har jag saknat :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...