söndag 19 april 2009

Hemma igen

... efter en underbar kurshelg i Västerås. Åkte direkt från jobbet i fredags och kom hem i eftermiddags och har haft jättekul! Den superduktiga kursledaren Sussie har gjort sitt bästa för att få oss att släppa loss och våga frihandsquilta på maskin. Jag har fått sytt, umgåtts med många trevliga quiltare, både gamla och nya bekantskaper, blivit bortskämd med god mat, fika mm.  En riktig lyxhelg med andra ord! Nu gäller det bara att vara flitig med hemläxan till del två av kursen efter sommaren.
Det som var mindre bra med helgen var att jag har suttit still väldigt mycket. Som jag skrivit tidigare är jag med i en stegtävling på jobbet och ska gå till Berlin, en sträcka om 545 km. Att gå mellan symaskinen, strykbrädan och matbordet ger tyvärr inte så mycket på stegmätaren.  Som tur är har jag gått lite extra i veckan så jag inte halkar efter mina lagkamrater allt för mycket. Jag har gått halva sträckan och har just nu 6 km kvar till Lübeck.
Nu ska jag koppla av med att läsa mail och surfa en stund innan jag kryper i säng. I morron ska jag packa upp väskorna och tömma kameran.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...