fredag 19 februari 2010

En utomordentligt bra fredag

... har jag haft idag.

Jag slutade jobbet extra tidigt idag och åkte till Älvsjömässan och Syfestivalen där jag mötte min mamma. Jag har träffat massor av trevliga syvänner, och så slank det ner lite saker i mina shoppingkassar (ooops!)

Det blev lite bra-att-ha saker från min inköpslista; blad till rullkniven, markeringspenna med påfyllningsstift, symaskinsnålar och blixtlås på metervara och så en pressarfot till fynd-pris. En tygrulle som ropade att den ville följa med mig hem kunde jag ju inte ignorera. Och på vägen ut hittade jag en rea-korg med funglypåsar som låg och frestads, det blev två såna påsar.
Jag köpte en ask med melerad maskinbroderitråd av ett för mig nytt trådmärke - Wonder-fil, som jag ska testa.
Bortsett från tygrullen som låg och ropade så höll jag mig länge från att köpa tyg. Men strax innan vi skulle gå från mässan ramlade jag över två scrap-bags från Moda som jag inte kunde motståDet här var vad som fanns i påsarnaremsor ur tygserierna Aster Manor och Eden.


Det var en bra mässa med breda gångar så det inte blev trängsel och bra luft. Och jag är nöjd med mina inköp.

När jag kom hem låg ett långväga kuvert och väntade, ända från australien


Inuti fanns ett fint paket


som innehöll detta fina nålbrev,... min vinst i januariutlottningen av OPAM 2010. Stort tack till OPAM-värdinnan Peg som sytt!

Nu ska jag luta mig tillbaka och fredagsmysa med något gott att dricka och surfa runt och se vad alla andra haft för sig idag.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...