måndag 12 juli 2010

Utställning i Mora

Mest på skoj föreslog jag min mamma att "ska vi inte åka till Mora i helgen och titta på utställning?" Till min förvåning nappade hon på förslaget. Så tidigt igår morse startade vi tillsammans med pappa vår färd till Mora. 33 mil enkel resa.

I Mora fick vi se Ovansiljans Quiltförenings stora och jättefina utställning med många vackra quiltar. Jag har fotat en hel del så nu har jag inspirationsbilder i massor att ta fram när fantasin tryter. Det var lite mässa också, men den lyckades jag ta mig förbi utan någon större åverkan på plånboken. En trådrulle och en 30-cm tygbit var allt jag handlade!

När vi ändå var i "krokarna" passade vi på att hälsa på släkt i Sågen, några mil söder om Vansbro. Så kvällen hann nästan bli natt innan vi nådde hemmet efter närmare 80 mils resa.

I bystugan i Sågen var det lite hantverksförsäljning och där satt en liten figur och sa att han ville följa med hem. Snäll som man är så fick han det.Konstigt att en målad sten kan ha personlighet, men denna stack ut bland de andra. Tyvärr är det svårt att fånga på bild, men han har något speciellt i blicken. Nu har jag en kompis när jag sitter här och ugglar på nätterna :o)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...