söndag 16 januari 2011

Söndag

...igen. Helgerna går så fort så man knappt hinner blinka. Idag är inte vädret så skoj heller, ca 10 cm snö har det kommit i natt, och nu är det 1 plusgrad och regn. Tjing för att inte skotta undan den tunga snön!

Just nu håller vi på och roddar runt i huset, det behövs en del förvaringsutrymme under tiden, gissa i vilket rum det blir... syrummet. Jag får hoppas att det inte blir så illa utan att det fortfarande går att komma in där och sy lite. Under tiden får man roa sig med att surfa runt på nätet...
I nästa vecka, närmare bestämt den 19 januari startar ett Progressive Dinner på Moda Bake Shop.


Det är inte så många män som quiltar, men det finns några. En av dem är Quilt dad, som den 24 januari startar en Quilters Block Palooza quiltalong.

Quilt Dad

En annan man som skapar helt fantastiska quiltar är Fraser Smith fast han syr inte. Titta och förundras!

3 kommentarer:

Gudrun sa...

Verkar bli en spännande vecka med förhoppningsvis massa ny inspiration. Tack för tips!
kram Gudrun

Maja sa...

Hade tänkt att hålla koll, men det är alltid bra med lite påminnelser! Hoppas att du hittar fram till symaskinen. Syr du den där timmen varje dag som du skrev tidigare i höstas att du planerade att göra? Kram Maja

Carina syr och funderar sa...

Mitt syrum får drygt 2 m2 mer golvyta att ha sybord på från och med tisdag, ska bara få hem lite förvaring från IKEA så blir det nog som jag vill ha det. Hoppas du slipper skotta och kan använda den tiden till att sy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...